Sälja guld i Västerås

Guide till att sälja guld Västerås

Om du vill sälja guld som du inte längre använder regelbundet finns det flera möjligheter till att göra detta i Västerås. I denna artikel kommer vi att gå igenom alla möjligheter som finns för att sälja guld Västerås, så att du själv kan hitta det sätt som passar dig bäst.Alternativ för att sälja guld Västerås på plats i Västerås
Om du vill gå till ett ställe rent fysiskt och sälja guld i Västerås har du följande alternativ:
Att gå till pantbanken, som ligger mycket centralt i staden, på Stora Gatan 43. Här kan du förutom guld även sälja andra värdeföremål om det skulle vara aktuellt. Ett väl beprövat och klassiskt alternativ.

Västerås Guld, som ligger på Vasagatan 24 i centrum. De köper allt slags guld och man kan även välja att byta in sitt gamla guld mot nya guldsmycken eller annat som de säljer i butiken om man föredrar det.

Guldadam, som ligger på Munkgatan 18 och har ett bra rykte. Erbjuder även distansförsäljning.

Hitta fler företag för att sälja guld Västerås
Om inget av ställena ovan riktigt passar dig, kan du även försöka leta upp flera företag där du kan sälja ditt guld i staden, med hjälp av Internets sökmotorer eller med hjälp av Västerås lokala telefonkatalog.

Sälj guld på distans
Utöver dessa alternativ kan du även sälja ditt guld på distans, med hjälp av så kallade guldbrev. Ett guldbrev är i själva verket ett förfrankerat kuvert som du beställer hem från ett företag som är intresserat av att köpa guld, och sedan fyller med det guld du har och vill sälja, samt skickar tillbaka till dem. Då är även guldbrevet försäkrat, för att detta ska vara säkert att göra. När företaget ifråga sedan får in ditt guld till dem, värderar de guldet och återkommer till dig med en värdering gällande hur mycket de anser sig kunna betala för guldet. Om du godtar detta pris, kommer detta belopp att betalas ut till dig omgående, och affären är klar, annars skickas ditt guld tillbaka till dig.

Om du inte använt dig av guldbrev tidigare är även dessa lätta att hitta med hjälp av Internets sökmotorer.